simple site templates

Feedback

&

vergeet natuurlijk niet om een reactie achter te laten.

Esther heeft op ons 25 jarige bruiloft echt de sfeer gemaakt. Jee wat ben je leuk, goed en ook nog eens ontzettend aardig.
Als we weer eens wat te vieren hebben dan sta jij boven aan ons lijstje.
Esther, nogmaals bedankt voor die onvergetelijke avond. 😘😘
Dikke kus,

★★★★★

Afgelopen zaterdag kroegentocht gevierd met zangeres Essie in het Tolhuis. Het was een supergeweldige avond. Wat een energie en power heeft die vrouw! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!!! Het is niet alleen essieSound maar ook Essieswing! Ga zo door!!

★★★★★

T is een geweldige dag geworden met een super feest want we hadden een super leuke , goeie, lieve zangeres erbij!!!! Essie bedankt vanaf t eerste lied was t een groot feest!!!! Wat een stem en sfeer bracht je mee...Een dag om nooit meer te vergeten...ik kan een ieder Essie aanraden. Heel erg bedankt en veel liefs van Sjoukje

★★★★☆

Ik mocht Esther even backstage ontmoeten... wat een onwijs lieve schat van een jongemeid Esther Algra, een mix van Anouk, Alanis Morisette? Nee het is Esther Algra. Genoten van haar optreden!

★★★★★

De allereerste keer dat ik Esther zag, was er een klik, wat een positief en leuk mens, en dan ook nog kunnen zingen. We hebben meerdere feesten meegemaakt met elkaar, zo gezellig altijd met Esther. Intussen is Esther toch wel een vriendinnetje geworden, ik hoop zo dat je plannen werkelijk worden, de spirit heb je, het talent en je mooie karakter. Keep singing and make Us proud

★★★★★

Esther laatst gezien in Leeuwarden en wat was het mooi!! Heb heel erg genoten van de kwaliteit van de muziek en je zong de sterren van de hemel! Ik hoop je snel weer te treffen ergens in de buurt of zelfs op de radio. vriendelijke groet.

★★★★★

Volg mij!